Ipics-apacs, Csíkszereda! VIII. honismereti játék - eredmények PDF Nyomtatás E-mail

Jatek 02

Kedves Ipics-apacs játékosok!

Nagy öröm számunkra, hogy bekapcsolódtatok játékunkba.

Kíváncsi izgalommal vettük kezünkbe munkáitokat. Csodálhattunk régi fényképet, gyönyörű rajzot. Érdekes történeteket olvashattunk.

Köszönjük, hogy kincseiteket megosztottátok velünk és mindazokkal, akik érdeklődnek Városunk története, épített öröksége iránt!

A figyelemreméltó történeteket és fényképeket a következő napokban közzétesszük honlapunkon: a Városunk, Csíkszereda rovatban.

A játékban elért pontszámokat alább tanulmányozhatjátok.

A honismereti játék befejezéseként november 29-án (csütörtökön) a 2-3. osztályosok számára 15.30-16.20 óra között, a 4-7. osztályosok számára 16.30-17.20 óra között  díjkiosztó találkozót tartunk a Nagy Imre Általános Iskola II. emeleti 35. termében. A találkozóra a mellékelt névsoron szereplő játékosokat hívjuk meg.

Azon játékosok, akiknek nem áll módukban megjelenni a találkozón, jutalmukat november és december hónap folyamán, hétfői vagy szerdai tanítási napokon 13-16 óra között vehetik át az Iskola Igazgatóságán.

Köszönjük, hogy velünk játszottatok! Reményeink szerint 2019-ben újra játszhatunk.

Az Ipics-apacs, Csíkszereda! honismereti játékot a Kerekcsere Egyesület szervezi, Csíkszereda Polgármesteri Hivatala, a Kerekcsere Egyesület és a Nagy Imre Általános Iskola Szülői Közössége támogatja.

A viszontlátás reményében:

Bartha Dalma - Kerekes Szilárd


(Juhász Péter felvétele, 2018)

 
Nagy Imre Általános Iskola, Powered by Joomla! and designed by SiteGround Joomla Templates