Tábori napló
Újkígyós PDF Nyomtatás E-mail

Több heti buzgó várakozás után egy csipős szerdai reggelen kigurult a busz az iskola udvaráról, és elindult Újkígyós felé. Az úton kiderült, hogy ki hányós, és hogy ki tudja átaludni az utazást. Hosszú és fárasztó út után megpillantottuk az újkígyósi iskolaudvart, melynek látványa visszaadta az erőnket, és így a viszontlátott ismerősöket nagy öleléssel tudtuk üdvözölni. Az iskola könyvtárában végighallgattuk a programot, és azután mehettünk pihenni, ami a városban való sétálásból és a szökőkútnál levő társalgásból állt.

Bővebben...
 
Díjazás PDF Nyomtatás E-mail

Fehér ing, fekete nadrág és iskolanyakkendő, ezt vette fel reggel pár Nagy Imré-s diák és tanár. Igen, 2011. szeptember 29-én megyei díjazás volt a tantárgyversenyeken bizonyítóknak a Segítő Mária Római Katolikus Gimnázium dísztermében.

Bővebben...
 
Iskolai kirándulás PDF Nyomtatás E-mail

2011. szeptember 23-án az iskola Somlyóra kirándult. Már reggel hétágra sütött a nap, a természet pedig mosolyogva hívogatott minket. Megmásztuk a Nagy-Somlyót, no, nem egészen a kilátóig, megelégedtünk az erdő aljával. Alig maradt időnk a kilátásban gyönyörködni (mert gyönyörű kilátás nyílt a Csíki-medence nagy részére), máris hozzáláttunk a főzéshez.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2
Nagy Imre Általános Iskola, Powered by Joomla! and designed by SiteGround Joomla Templates