Isten hozta a Nagy Imre Általános Iskola honlapján!
Kérjük, támogassa a Nagy Imre Általános Iskolát! PDF Nyomtatás E-mail

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik személyi jövedelemadójuk 2%-át tavaly a Nagy 12 Imre Egyesület számára ajánlották fel! Ezzel hozzájárultak a Nagy Imre Általános Iskolában szervezett oktató-nevelő tevékenységek megvalósításához, a tanév végi jutalomkönyvek vásárlásához, a Nagy Imre díjak kiosztásához, az Iskola testvériskolai kapcsolatainak fenntartásához.

Attachments:
Download this file (Adofelajanlas_01.jpg)Adofelajanlas_01.jpg[ ]1336 Kb
Download this file (Adofelajanlas_02_1_ev.jpg)Adofelajanlas_02_1_ev.jpg[ ]1178 Kb
Download this file (Adofelajanlas_02_2_ev.jpg)Adofelajanlas_02_2_ev.jpg[ ]1176 Kb
Bővebben...
 
Záróvizsga-dolgozatok megtekintése PDF Nyomtatás E-mail

A végzős tanulók szülei július 13-17. között megtekinthetik gyermekük záróvizsga dolgozatának kivetített másolatát. A dolgozatok megtekintésének helyszínét és órarendjét június 29-én tudjuk megnevezni.

Azok a szülők, akik élni akarnak ezzel a lehetőséggel, június 30 – július 1. között írásban kell kérjék ezt az Iskola Titkárságán naponta 9-13 óra között.

A dolgozat megtekintésén jelen lehet a dolgozatot elkészítő tanuló is.

A megtekintett dolgozatról másolat/felvétel nem készíthető.

A dolgozat megtekintését követően nem kérhető a dolgozat újrajavítása.

 
Végzős diákok záróvizsgájával kapcsolatos tudnivalók PDF Nyomtatás E-mail

A záróvizsgák időpontja:

- június 15. (hétfő) – román nyelv és irodalom írásbeli vizsga,

- június 17. (szerda) – matematika írásbeli vizsga,

- június 18. (csütörtök) - magyar nyelv és irodalom írásbeli vizsga.

Az Iskolánkban zajló épületfelújítási munkálatok miatt a záróvizsgára a Segítő Mária Római Katolikus Gimnázium épületében (Márton Áron utca 80. szám) fog sor kerülni! Iskolánk diákjai a városközpont felőli bejáraton át léphetnek be az épületbe az időrend szerint, amelyet hamarosan közzéteszünk.

Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató 2020 PDF Nyomtatás E-mail

A 2020. évre szóló felvételi tájékoztató kiadvány letölthető innen:

Attachments:
Download this file (Ghid_2020_21_BM_KM_V3.pdf)Felvételi tájékoztató kiadvány[ ]1739 Kb
 
Változtak az előkészítő osztályokba való iratkozás időpontjai PDF Nyomtatás E-mail

 

Tisztelettel értesítjük a kedves szülőket, hogy az előkészítő osztályokba iratkozás időpontjai a 4244/2020. számú miniszteri rendelet értelmében a következőképpen módosultak:

Július 7-éig folytatódik az iratkozás. A beiskolázás során Iskolánk fogadja valamennyi – a beiskolázási körzetéhez tartozó – gyermeket. Erre 100 hely áll a rendelkezésünkre. A szabadon maradó helyeket az Iskola beiskolázási körzetén kívül lakó gyermekek foglalhatják el.

Bővebben...
 
Szolgálati közlemények PDF Nyomtatás E-mail

 

2020.4.28.:

Telefonos / internetes tanácsadás diákok, szülők, pedagógusok részére a kényszerszünet ideje alatt:

Geréd Piroska iskolai tanácsadó elérhető munkanapokon 9-14 óra között telefonon (0745-809614), Messenger-en vagy WhatsApp-on.

 

2020.4.21.:

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

Április 22-étől (szerdától) folytatjuk az oktatást, digitális formában, a tavaszi szünet előtt elkezdett módon.

Jó egészséget, türelmet, sikereket kívánunk Mindenkinek! A mielőbbi viszontlátásra!

 

2020.4.17.:

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A Szülőföldön magyarul program keretében benyújtható igénylések leadási határideje október 30-ra módosult.

Az adatlapok, igazolások kiosztására az oktatás újrakezdésekor kerül sor. [Forrás: Krónika Online]


2020.4.14.:

Azok a családok, amelyekben az 1 főre eső bruttó jövedelem nem haladja meg a 250 lejt, 2020. április 18-áig igényelhetik a számítógép-vásárlásra felhasználható, 200 euró értékű állami támogatást.

Kérjük az érintetteket, hogy a megadott határidőig jelezzék igénylésüket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. drótposta-címen az elérhetőségükkel együtt!

További felvilágosítást a 0783-016819-es telefonszámon (Titkárság) kaphatnak.

A jelentkezőkkel Iskolánk felveszi a kapcsolatot a további tennivalók megbeszélése érdekében.


2020.3.16.:
Az épületfelújítási munkálatok során az Iskola telefonvezetéke megsérült. Bejelentettük a meghibásodást, és várjuk, hogy helyreállítsák az összeköttetést.
Amennyiben nem érnek el bennünket a 0266-310612-es telefonszámon, hívjanak a 0783-016819-es telefonszámon hétköznapokon 9-13 óra között vagy írjanak a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. drótpostacímre!

2020.3.13., frissítve 2020.3.17-én:
A március 22-éig elrendelt tanítási szünet ideje alatt a gyermekek beíratása előkészítő osztályba online módon lehetséges. A

https://inscriere.edu.ro/cerere/registration.html

hivatkozásra kattintva lehet ezt megtenni. Amennyiben útmutatásra van szükségük ehhez, Titkárságunk segít ebben. A Titkárság telefonszáma: 0266-310612 vagy 0783-016819.
A gyermeküket előkészítő osztályba online módon beírató szülőket kérjük, hogy az Iskola drótpostacímére (www.nagyimreiskola.ro) küldjenek egy fotót vagy számítógépbe beolvasott másolatot a beírt gyermekük keresztleveléről illetve annak a szülőnek a személyazonossági igazolványáról, aki a beíratást elvégezte.
Az iskolalátogatási tilalom elmúltával a szülőnek fel kell keresnie az Iskolát, hogy aláírásával hitelesítse a beiratkozást!

A 6. életévüket szeptember 1-jéig be nem töltő gyermekek iskolaérettségi felmérése is szünetel ezidő alatt. A tanítás újraindulásával ez is folytatódik.

2020.3.10.:
A Különleges sürgősségi helyzeteket kezelő országos bizottság (Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență) határozatának megfelelően, járványmegelőzési megfontolásból március 11-22. között tanítási szünetet tartunk.

Javasoljuk, hogy gyermekeik kerüljék ezidő alatt az olyan helyeket, ahol fokozottabban ki vannak téve a fertőzésveszélynek.
A tanítási szünet befejeztéről esetleg annak meghosszabbításáról az Iskola honlapján és az Iskola Facebook-oldalán fogunk hírt adni.


[A Nagy Imre Általános Iskola Igazgatósága]


 
Előkészítő osztályba való beiratkozással kapcsolatos tudnivalók - 2020 PDF Nyomtatás E-mail

 

Tanévnyitó 1

 

Tisztelt Szülők!

 

Iskolánk 4 előkészítő osztály indítását tervezi a 2020-2021-es tanévre.

3 előkészítő osztály az iskolaépületben, 1 osztály a Csipike Napközi Otthon épületében fog tanulni. A napközi otthonban tanuló osztály 1. osztálytól kezdve az iskolaépületben folytatja tanulmányait.

Az előkészítő osztályokat Ábrahám Szerén, Bodó Zsuzsa Katalin, Nagy Anna-Mária illetve Vild Emese tanítók fogják tanítani.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2
Nagy Imre Általános Iskola, Powered by Joomla! and designed by SiteGround Joomla Templates