Ipics-apacs, Csíkszereda! VII. honismereti játék PDF Nyomtatás E-mail

Fej 1 Fej 2 Fej 3 Fej 4

Kedves 2-8. osztályos amatőr helytörténészek!

Emlékezésre és kutatásra biztatunk - immár hetedízben - Benneteket. Kíváncsian várjuk, megtaláljátok-e, honnan néznek le ránk a bemutatott fejek, valamint arra, hogy milyen történeteket, képeket sikerül felkutatnotok, hogyan rajzoljátok meg a kiválasztott épületeket!

 

Nemes feladatra vállalkozik az, aki belevág ebbe a játékba: jobban megismeri és másoknak is segít jobban megismerni a szív és virágok városát, hiszen a beküldött értékes képeket, rajzokat és történeteket közzétesszük honlapunkon. (Az eddig beküldött értékes rajzokat, képeslapokat, történeteket ezen az oldalon csodálhatjátok meg.)

A játéklapot a https://drive.google.com/file/d/0B80fZ4QwdhCAd0F3SWxnTklQUkk/view?usp=sharing címre kattintva nézhetitek meg, és tölthetitek le PowerPoint bemutató formában. (Ezt javasoljuk inkább.) A játéklapot erről az oldalról is letölthetitek pdf formában.

A játékkal kapcsolatos esetleges kérdéseitekre a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. drótpostacímről válaszolunk.

Örömteli játszást kívánunk!

Az Ipics-apacs, Csíkszereda! honismereti játék szervezője és lebonyolítója a Kerekcsere Egyesület és a Nagy Imre Általános Iskola. A játék Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, a Kerekcsere Egyesület valamint a Nagy Imre Általános Iskola Szülői Közössége támogatásával valósul meg.

(Bartha Dalma – Kerekes Szilárd)

Attachments:
Download this file (Ipics-Apacs jateklap 7.pdf)Ipics-Apacs Játéklap 7[Ipics-Apacs Játéklap 7]4298 Kb
 
Nagy Imre Általános Iskola, Powered by Joomla! and designed by SiteGround Joomla Templates