Ipics-apacs, Csíkszereda! VIII. honismereti játék PDF Nyomtatás E-mail

NI TJ GMGK TJ NI

 

Kedves 2-8. osztályos csíkszeredai amatőr helytörténészek!

Emlékezésre és kutatásra biztatunk - immár nyolcadízben - Benneteket. Kíváncsian várjuk, meg tudjátok-e válaszolni, kiket és miért ábrázolnak a Városunkban található domborművek, emléktáblák! Nagyon kíváncsiak vagyunk arra is, Ti kinek állítanátok emléktáblát, mit írnátok és hol helyeznétek el a javasolt emléktáblát!

 

 

Nemes feladatra vállalkozik az, aki belevág ebbe a játékba: jobban megismeri és másoknak is segít jobban megismerni a szív és virágok városát, hiszen a beküldött értékes képeket, rajzokat és történeteket közzétesszük honlapunkon. (Az eddig beküldött értékes rajzokat, képeslapokat, történeteket ezen a honlapon, a Városunk, Csíkszereda oldalon csodálhatjátok meg.)

A játéklapot és a feladatlapot a
https://drive.google.com/drive/folders/1KOMVCjGk0MyVRI8CzVODZtHb8gOOGW28?usp=sharing
címre kattintva nézhetitek meg, és tölthetitek le.

A játékkal kapcsolatos esetleges kérdéseitekre a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. drótpostacímről válaszolunk.

Örömteli játszást kívánunk!

Az Ipics-apacs, Csíkszereda! honismereti játék szervezője és lebonyolítója a Kerekcsere Egyesület és a csíkszeredai Nagy Imre Általános Iskola. A játék Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, a Kerekcsere Egyesület valamint a Nagy Imre Általános Iskola Szülői Közössége támogatásával valósul meg.

(Bartha Dalma – Kerekes Szilárd, 2018)

 
Nagy Imre Általános Iskola, Powered by Joomla! and designed by SiteGround Joomla Templates