Változtak az előkészítő osztályokba való iratkozás időpontjai PDF Nyomtatás E-mail

 

Tisztelettel értesítjük a kedves szülőket, hogy az előkészítő osztályokba iratkozás időpontjai a 4244/2020. számú miniszteri rendelet értelmében a következőképpen módosultak:

Július 7-éig folytatódik az iratkozás. A beiskolázás során Iskolánk fogadja valamennyi – a beiskolázási körzetéhez tartozó – gyermeket. Erre 100 hely áll a rendelkezésünkre. A szabadon maradó helyeket az Iskola beiskolázási körzetén kívül lakó gyermekek foglalhatják el.

Amennyiben túljelentkezés lesz a szabadon maradó helyekre, elsőként a 3277/2020. számú miniszteri rendeletben leírt feltételek szerint rangsoroljuk a gyermekeket. A rendelet értelmében előnyt élveznek a fogyatékkal élő, az árva, a félárva gyermekek valamint azok a gyermekek, akiknek a testvére/testvérei Iskolánk tanulója/tanulói. Ha ezek után további rangsorolásra lesz szükség, akkor azt az Iskola által megnevezett feltételek szerint fogjuk megtenni. Az Iskola által megnevezett feltételek értelmében előnyt élveznek: a tanítás nyelvét azaz a magyar nyelvet ismerő gyermekek illetve a csíkszeredai lakhellyel rendelkező gyermekek.

Július 20-án közöljük az Iskolánk előkészítő osztályaiba felvett gyermekek névsorát és az esetlegesen szabadon maradt helyek számát.

Július 22-30. között történik az esetlegesen szabadon maradt helyek betöltése.

Július 31-én közöljük az Iskolánk előkészítő osztályaiba felvett gyermekek névsorát.

 
Nagy Imre Általános Iskola, Powered by Joomla! and designed by SiteGround Joomla Templates