Tábori napló
Őrzők a végeken PDF Nyomtatás E-mail

A magyarországi kirándulás előtti két napban nagyon izgatott voltam, hisz még soha nem voltam elmenve itthonról ilyen sokat egyedül. Rengeteget pakolásztam a bőröndömbe, mert kis helyen sok minden el kellett férjen. (Tánczos Gergő VI.B o.t.) Éppen csak odaértem a megbeszélt időpontra, hajnali 6-ra, az indulás előtti „népszámlálásra”.   Hosszú út állt előttünk, sűrű programokkal. (Deák Orsolya VIII.A o.t.) Augusztus 20-a reggelén indultunk el, erre a mindenki által nagyon várt kirándulásra.  Már régóta vártam erre a pillanatra, hiszen tudtam, hogy hamarosan találkozhatok a rég nem látott szombathelyi barátnőmmel, Lénával. (Izsák Adél VII.A o.t.)

Ezen a kiránduláson, rengeteg látnivalóhoz elmentünk, és sok élményt szereztünk. Ezek a kalandok pár sorban sajnos nem leírhatóak, így csak egyről tudok beszámolni, ami a legjobban tetszett. (Albert  Hunor VIII.A o.t.) Debrecen forgatagában az oszi néni jegyet vett nekünk, és szabadidőt kaptunk, hogy körbejárjuk a virág- és autókiállítást.


Őrzők a végeken 01

Bővebben...
 
Az idei szombathelyi kirándulás nagyon jól sikerült PDF Nyomtatás E-mail

2016. november 9 – 15. között Iskolánk 13 tanulója a Szent Márton-év záró rendezvényein vett részt Szombathelyen. Az út oda is, vissza is két-két napot tartott, sok szép helyen jártunk.

Szombathelyi kirándulás 7.

Bővebben...
 
Beszámoló a Magyarországon tett kirándulásunkról PDF Nyomtatás E-mail

Nagyon vártuk a kirándulást, izgatottak voltunk, hogy milyenek lesznek az ottani gyerekek. Aztán eljött a nagy nap: 2014. április 7-e. Összesen 29-en utaztunk, két osztályból: a 6.A-ból meg a 6.B-ből, három tanár: Ábrahám Zsófia és Borsos Magdolna osztályfőnökök illetve Ladó Gábor vallástanár kíséretében.

Az éjszakai utazás kimerített, de a Budapesten töltött nap mindent kárpótolt.

Bővebben...
 
Balatoni kirándulás PDF Nyomtatás E-mail

2012 júliusa elejének egy kora reggelén nagy nyüzsgés volt már a csíkszeredai buszmegállóban. Még nagyon korán volt, de szerintem senki se tudott volna tovább aludni, mindenki nagy izgalommal várta, hogy elinduljunk. Aztán nemsokára megérkezett a busz, és a szülők elbúcsúztak gyerekeiktől, s nyomtak egy utolsó csókot a hűvös szél által kipirult arcukra. És aztán az autóbusz megmozdult. Elindultunk!

Bővebben...
 
Jutalomnyaralás PDF Nyomtatás E-mail

Nyáron, pontosabban június végén az a megtiszteltetés ért néhány gyereket az iskolánkból, többek közt engem is, hogy részt vehettünk egy jutalomkiránduláson Budapestre és a Balatonra.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
Nagy Imre Általános Iskola, Powered by Joomla! and designed by SiteGround Joomla Templates