. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kerekes Szilárd   
2014. február 16. vasárnap, 13:39

Regisztralt TehetsegpontTehetségpontunk teljes neve: Nagy Imre Általános Iskola, rövid neve: NIÁI, azonosítója: TP 181 001 446.

A tehetségpontot 2014. február 3-án alapítottuk. 2014. február 16-ától kezdődően regisztrált tehetségpont.

A tehetségpont kapcsolattartói: Bedő Aranka Bonis Bona díjas magyar nyelv és irodalom szakos tanár (0752-349427, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) és Kerekes Szilárd igazgatóhelyettes (0742-076617, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

A tehetségpont levelezési címe megegyezik az Iskola levelezési címével:

Nagy Imre Általános Iskola - Şcoala Gimnazială Nagy Imre
530223 Csíkszereda Miercurea Ciuc
Decemberi forradalom u. Str. Revoluţiei  din Decembrie Nr. 6
Hargita megye Jud. HR
Romania

Tehetségpontunkról részletesebb adatokat a http://tehetseg.hu/tehetsegpont/tp-181-001-446 internetes oldalon olvashatnak.

A Tehetségpontok alapfeladata a tehetségek felfedezése, azonosítása, a tanácsadás, a pályaorientáció, a lehetőségek, az információk személyre szabott megmutatása a tehetséges fiataloknak. Fő céljuk, hogy hatékony segítséget adjanak az érdeklődő fiataloknak tehetségük felismeréséhez és kibontakoztatásához, ennek érdekében juttassanak el hozzájuk minél teljesebb és minél személyesebb információkat a különböző tehetséggondozó lehetőségekről. Figyelemmel kísérik az intézményi, helyi, térségi és regionális tehetséggondozó kezdeményezéseket és segítik ezeket abban, hogy minél intenzívebb kapcsolatrendszert tudjanak kiépíteni egymással, a tehetséges fiatalokkal, a tehetséges fiatalok környezetével, a tehetséggondozásban jártas szakemberekkel, és a tehetséggondozást segítő önkormányzati, egyházi, civil szervezetekkel, vállalkozásokkal és magánszemélyekkel. Helyi integráló szerepük mellett pedig maguk is részei a Magyar Géniusz Hálózatnak, melyben a csomópontok szerepét töltik be az információk áramlásában és feldolgozásában. (Forrás: tehetseg.hu)

Módosítás dátuma: 2014. február 16. vasárnap, 13:55
 


Nagy Imre Általános Iskola, Powered by Joomla! and designed by SiteGround Joomla Templates